CLOSE

Word vriend van de Liedjesbijbel

Vind je het belangrijk dat een kind met plezier de verhalen van de Bijbel leest en daarbij passende, eigentijdse kinderliedjes leert? Dat vormt immers een prachtige basis voor het geloofsleven van een kind? Word dan Vriend van de Liedjesbijbel!

 

 

WORD VRIEND VAN DE LIEDJESBIJBEL

Je kunt als ouder of grootouder, juf of meester of omdat kinderen je aan het hart gaan Vriend van de Liedjesbijbel worden. Daarmee zorg je ervoor dat we ieder jaar nieuwe liedjes en verhalen kunnen uitbrengen. En daardoor ontdekken kinderen de verhalen van de Bijbel op een ontspannen en aansprekende manier. Daar hebben ze hun leven lang profijt van!

Je kunt al Vriend van de Liedjesbijbel worden met een bijdrage vanaf € 5 per maand. Wanneer je voor één jaar Vriend wordt, ontvang je ter kennismaking gratis een exemplaar van de Liedjesbijbel.

Word nú Vriend van de Liedjesbijbel. Ga snel naar de website www.vriendenvandeliedjesbijbel.nl en geef je op als Vriend. Daarna ontvang je snel een exemplaar van de Liedjesbijbel in huis. Geniet ook van de vele voordelen, je leest ze op de website www.vriendenvandeliedjesbijbel.nl!

Vrienden van de Liedjesbijbel is een initiatief van Ark Mission. (www.arkmission.nl)